Despre noi

 

 Cu peste 5 ani de experienta, Restaurantul Transilvania a devenit un punct de reper in organizarea de evenimente (nunti, botezuri, petreceri private, etc).
Situat in orasul Zarnesti, la poalele multilor Piatra Craiului, in mijlocul naturii, cu o priveliste panoramica spre muntii ce-l inconjoara, restaurantul nostru este alegerea perfecta pentru cei ce doresc o locatie deosebita in care sa sarbatoreasca.
Cei ce aleg sa-si organizeze evenimentele intr-una din salile noastre vor beneficia de o atmosfera primitoare, intr-o ambianta eleganta,  cu servicii de cea mai buna calitate.
Inalta pregatire profesionala a intreg colectivului ne da certitudinea ca vor fi respectate si indeplinite toate cerintele pentru ca succesul evenimentului sa fie asigurat.
Oferim asistenta gratuita in pregatirea si organizarea evenimentelor.

1

 

 

Calatorule, opreste-te o clipa din drumurile tale si prin Tara Barsei, un tinut de vis si de legenda! Ostoieste-ti trupul si incanta-ti inima la piciorul Pietrei Craiului, pe pajistile alpine cu flora de neegalat si un peisaj mirific! 

 

2

 

 

Delecteaza-ti spiritul cu silueta impunatoare a Bucegilor si a Pietrei Craiului, masive care strajuiesc culoarul depresionar BranCampulung Muscel unde se inalta maiestuos castelul lui Dracula, asezarea duhovniceasca de la Coltul Chiliilor, Prapastiile Zarnestilor, cabana Curmatura, Plaiul Foii, Cetatea Medieva de la Rasnov, cea mai mare rezervatie de ursi din Europa si nu in ultimul rand traseul de motocros din Zarnesti, traseu autorizat FIM.

3

 

 

 

Pozitia geografica a Zarnestilor este favorizata de distantele foarte mici de Brasov, atat prin CFR cat si auto, de Codlea, Rasnov si Bran, asa incat in Zarnesti se ajunge usor atat din Fagaras, cat si din Codlea, Brasov, Rasnov, Bran si Piatra Craiului. Si daca vrei sa adaugi frumusetilor naturale si frumusetea peisajului antropic, atunci poposeste la Restaurantul-Hotel-Transilvania din Zarnesti-Blocuri, situat la intersectia acestor directii si nu vei fi dezamagit.

4

 

 

 

Serviciile noastre sunt complete “à la carte”: room-service, nunti (500 persoane), botezuri, mese festive, etc. Rezervari se pot face fie prin telefon: 0268/222.980, 0749/395.532, fie prin e-mail: office@leaucom.ro. Anticipat iti multumim si iti promitem ca nu vei fi dezamagit daca vei da curs invitatiei noastre, in toate anotimpurile.

 

 

Galerie:
 

Serviciile noastre sunt complete "à la carte": room-service, nunti, botezuri, mese festive, etc.

?
 

Sala Mare


Vezi detalii »

Sala Mica


Vezi detalii »

„În viaţa avem tot atâtea ocazii speciale câte alegem sa sarbatorim.” – Robert Brault

Contacteaza-ne!
 

Date contact

Hotel Restaurant Transilvania

Adresa: Str. Ciucas, Nr. 9, Oras Zarnesti, Romania – Cod: 505800
Tel: 0749395532

(0040) 749395532

office@leaucom.ro

hotel-restaurant-transilvania.ro